Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonun sağlanarak iş birliğinin artırılması amacıyla, Bakanlığa bağlı/ ilgili ilişkili kurumların yöneticilerinin katılımıyla Nevşehir Taşra Birimleri Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. 

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürümüz Özgür Memiş, Dsi 121. Şube Müdürü Ümit Demiryürek, TKDK Koordinatörü Recai Turan, Orman İşletme Müdürü Ersoy Torun, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Üzeyir Özaslan ve TMO Kırşehir Başmüdürü Turgut Tamdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda kurumlarca yürütülen ve ortak yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. 

İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş yaptığı açıklamada, Bakanlık talimatları doğrultusunda ve İlimizde Bakanlığa bağlı kuruluşlar arasında koordinasyonu ve işbirliğini sağlamak üzere toplantının gerçekleştirildiğini, bu vesileyle tüm kurum yöneticilerinin faaliyet alanları ve çalışmaları hakkında bilgi alındığını ve ortaklaşa yapılan çalışmaların beraberce değerlendirildiğini belirterek bundan sonra da ayda bir kez bu koordinasyon ve değerlendirme toplantısının  farklı bir kurumun ev sahipliğinde gerçekleştirileceğini iletti.