Nevşehir'de beyaz eşya satışı yapan ilimizin köklü markalarından 'Kalfaoğlu Siemens', Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı'na tam destek verdi. Ve tam 3 ay boyunca, tüm beyaz eşya satışlarında yüzde 10 indirime gitti.

Kalfaoğlu Siemens Beyaz eşya yetkili bayi sahibi Rıza Kalfaoğlu, "Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı'na biz de firmamız olarak destek verdik. Tüm ürünlerimizde 3 ay geçerli olmak üzere en az yüzde 10 indirim başlattık. Ekonomiye canlılık ve ses getirmesi adına bu indirimi yaptık. Bizler de taşın altına elimizi koyarak bu kampanyayı başlatmış bulunuyoruz.. " dedi.

Ülkenin zor günler geçirdiği bugünlerde halkımızın yanında yer almanın milli bir görev olduğu belirten Rıza Kalfaoğlu, "Tüm Nevşehirli hemşehrilerimizi bu fırsatlardan faydalanmak için mağazamıza bekliyoruz" dedi.
 

ÖTV Devletten, Enflasyonla Mücadele; 'Kalfaoğlu Siemens'ten...'

ÖTV indirimi ile beraber şimdi Kalfaoğlu Siemens'te Küçük ev aletleri ve beyaz eşyada en az % 10 ila % 15 arası İNDİRİM Başladı.

Nevşehir'de Beyaz eşya denilince akla ilk gelen firmalardan biri olan Kalfaoğlu Siemens, ÖTV indirimine ek olarak tüm müşterilerine avantaj sağlayan ‘Özel İndirim Paketi’ni başlattı. Paket kapsamında tüketicilere beyaz eşya ve ev aletlerinde indirim fırsatı sunuluyor.

Kalfaoğlu Siemens: 
Adres: 15 Temmu Mahallesi. Şifa Caddesi.149 Sokak. No:1/A NEVŞEHİR
Tel: 0(384) 215 33 32