Binlerce ürünün maliyetine hatta bazı ürünlerin zararına satışa sunulduğu, ‘Atasay Geleneksel Altın Çadır Günleri Kapadokya Forum Avm Atasay Mağazasında, takı tutkunlarına eşsiz ve kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Dünya trendlerini takip eden tasarımları ve imza attığı ilklerle Türk mücevher sektörünün LoveMark’ı seçilen Atasay, bu yıl 1-2-3-4 Aralık tarihlerinde 7.’sini düzenleyeceği “Altın Çadır Günleri” ile yine pek çok ürünü maliyetine hatta bazı ürünleri zararına fiyatlarla müşterileriyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Atasay’ın, İstanbul Yenibosna’daki Fabrikası’nda düzenlediği ‘Geleneksel Altın Çadır Günleri’, bu yıl eş zamanlı olarak Nevşehir Kapadokya Forum Avm Atasay Mağazası adresinde gerçekleştirilecek. Geleneksel Altın Çadır Günleri’nde, her yaşam biçimine ve bütçeye hitap edecek, geçmiş sezona ait binlerce ürün büyük fırsatlarla satışa sunulacak.

Nevşehir Altın Çadır, Sayısız seçenek ve tarzı aynı çatı altında toplayan Atasay’ın, geçmiş sezon ürünlerini özel fırsatlarla tüketicileriyle buluşturacağı “Atasay Geleneksel Altın Çadır Günleri”Kapadokya Forum Avm Atasay Mağazasında 10:00-22:00 saatleri arasında açık olacak.

Bu Fırsatı Kaçırmayın!