Kozaklı ilçesine 'Tarıma Dayalı Organize İhtisas Sera Bölgesi' kurulması çalışmaları kapsamında ön protokol yapılması ve sürecin yürütülmesi ile ilgili değerlendirmelerin yapıldığı toplantı Vali İnci Sezer Becel başkanlığında gerçekleştirildi.
 

Vali İnci Sezer Becel ’in açılış konuşmalarıyla başlayan toplantıda, elektrik üretildikten sonra sıcaklığını belli bir derecede muhafaza eden termal suyun nasıl değerlendirebileceği konuşuldu. Özellikle tarıma dayalı bir organize sanayi bölgesinin kurularak sıcak su kaynağı ile seracılık faaliyeti gerçekleştirmenin önemi ve sonuçları değerlendirildi.

Son olarak katılımcıların görüş ve önerileri alındıktan sonra toplantı sona erdi.

Nevşehir Valiliği toplantı salonunda Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel başkanlığında düzenlenen toplantıya; Nevşehir Vali Yardımcı Vekili Mehmet Maraşlı, Kozaklı Kaymakamı Metehan Toy, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Alevli, Kozaklı Belediye Başkanı Av. Akif Kabukcuoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru ve yetkili birim temsilcileri katıldı.