Nevşehir'in en büyük AVM'si olan Nissara Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan 'Madame Moss' Bayan Giyim Mağazası hafta sonunda düzenlenen muhteşem törenle hizmete açılmasının ardından Nevşehirli bayanların akınına uğradı.

Nevşehirli bayanlar akın etti...

Cumartesi günü kalabalık bir katılımla açılışı gerçekleşen 'Madame Moss’un, aynı zamanda açılışa özel gerçekleştirdiği %50 indirim kampanyası, bayanlardan yoğun ilgi gördü. Bunun üzerine Mağaza aldığı kararla, Nevşehir halkının yoğun ilgisi üzerine kampanyayı uzatma kararı aldı. Yüzde 50’ye varan indirimlerin olduğu kampanya kapsamında tarzınıza uygun bayan kıyafetleri, elbise, kazak, ceket, bluz modelleri ve diğer tüm bayan  giyim ürünlerini bulabileceğiniz şık koleksiyonlar satışa sunuluyor.

Ürünler kapış kapış...

Nevşehir'e güzel bir mağaza kazandırdıklarını belirten 'Madame Moss' Bayan Giyim Mağazası sahibi Vecni Büyük yaptığı açıklamasında, Öncelikle açılışımıza katılan başta Nevşehir protokolüne, Ürgüplü hemşehrilerimize,
bizi yalnız bırakmayan esnafımıza ve davetlilerimize teşekkür ederiz. Ayrıca, tüm değerli Nevşehir halkınada mağazamıza göstermiş oldukları ilgi içinde sonsuz teşekkür ediyoruz. 'Madame Moss' Bayan Giyim Mağazamız gerek kaliteli şık ürünleri gerekse uygun fiyatı ile müşterilerine en iyisini en hesaplı şekilde sunuyor. Halkımızın bu yoğun ilgi ve teveccühleri sebebiye aldığımız karar neticesinde açılışa özel başlattığımız %50 indirim kampanyasını bir hafta daha uzatmış bulunuyoruz. Tüm Nevşehir halkını mağazamıza bekliyoruz.'Madame Moss' Bayan Giyim Mağazamız Nevşehir'e bir kez daha hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

"Madame Moss" Bayan Giyim Mağazası​ ​Nissara AVM Sahil girişinde sizleri bekliyor...