1. Nevşehir  Tarım ve Gıda Fuarı kapılarını açtı. NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş ve Başkan Yardımcısı Mehmet Kahraman fuarı ziyaret ettiler.  

Nevşehir’in ilk tarım fuarının açılmasını destekleyen NESİAD, fuara katılan üyelerini ve diğer katılımcılara hayırlı olsun ziyareti yaptı. 

Kapalı pazar yerindeki organizasyona yerel ve diğer şehirlerden katılan katılımcılarla tarım fuarı büyük ilgi görüyor. 

NESİAD Üyesi, Şimşek Makina, Kadıoğlu Plastik, Yiğitsan Makina, Doğa Tohumculuk, Ertuğrul Makina ve Atıf Otomotiv fuar alanında yerlerini aldılar. Üyelerin hali hazırdaki ürünlerini sergilediği ve ilgi çeken makinalarıyla fuar alanında büyük ilgi görüyorlar. 

NESİAD Başkanı Ertaş, “Şehrimizde böyle bir organizasyonun paydaşlarından birisi olmaktan mutluluk duyuyoruz. Şehrimizde Sanayi ve Turizmin yanında Tarım ve Gıdanın da yer alması ilgi görmesi şehrimizin gelişmesi için önem arz etmektedir. Bugün bu fuarda Şehrimizin tarım makinaları ve ekipmanlarının bu kadar geliştiğini, ihracatlarının yapıldığını öğrenmek şehrimizin ve ülkemizin geleceği için önem taşımaktadır.  Fuarın başta üyelerimiz olmak üzere bütün katılımcılara hayırlı olmasını ayrıca bu fuarın geleneksel hale gelmesini gönülden dilerim" dedi.