Nevşehir’de üretim ve İşletme Yönetim Sistemleri Eğitim ve Danışmanlıkları, KOSGEB, Kalkınma Ajansları ve Ticaret Bakanlığı gibi devlet kurumlarının projeleri içinde desteklerde bulunan Pointer Danışmanlığının yöneticisi, genç iş insanı Ozan Güney, 17 sektörden 80’nin üzerinde firmayla çalışma fırsatı bulduklarını dile getiriyor.  

NESİAD’ın en genç üyelerinden biri olduğuna vurgu yapan İş İnsanı Ozan Güney, derneğin bütün faaliyetlerinde konulara tamamen tarafsız bir bakış açısıyla yaklaşmasının önemine de dikkat çekiyor.  

Güney, “Pointer Danışmanlık şirketi olarak 2019 yılından beri faaliyet göstermekteyiz. Mevcut durumda 17 sektörden yaklaşık 80 firma ile çalışmalarımızı gerçekleştirdik ve yeni firmalar ile de referanslarımızı güçlendirmeye devam ediyoruz. Üretim ve İşletme Yönetim Sistemleri Eğitim ve Danışmanlıkları, aynı zamanda KOSGEB, Kalkınma Ajansları ve Ticaret Bakanlığı gibi devlet kurumlarının projeleri içinde desteklerde bulunuyoruz. Bulunduğumuz sektörün en büyük problemi görüşmüş olduğumuz firmalara neler kazandırabileceğimizi ve faydalarının neler olduğunu anlatmak. Çünkü günümüzde birçok işletme “Para kazanıyorum, benim için yeterli” bakış açısı ile yaşadığı için gelecek planlamalarını yapmamaktadırlar. Çağımızın değişmesi ile birlikte her ne kadar para kazanılıyor olsa bile dijitalleşme ve Endüstri 4.0’a uygun çalışmalar yapması mevcut durumda gerekli olacaktır. Bizde Pointer Danışmanlık olarak elimizden geldiğince işletmelere destek sunmaya devam edeceğiz. Her zaman dediğimiz gibi “ Ne kazandığınızla değil, ne kaybettiğinizle ilgileniyoruz…” 

NESİAD’ın bir üyesi olmaktan fazlası ile mutluyum. Ekip içerisindeki en genç üyelerden biri olduğum için tabiri caizse büyüklerimden çok şeyler öğreniyorum. Başkanımız Mustafa Ertaş başta olmak üzere eksik kaldığım ya da bilgilenmek istediğim herhangi bir konu da beni fazlası ile destekliyorlar. Sektörümüzden dolayı birçok şehirde ve birçok dernekle de çalışmalarımız oldu. Üyesi olduğum için tamamen tarafsız bir bakış açısı ile baktığım zaman en aktif ve çalışmaları ile örnek olması gereken bir dernek olması gerektiğini düşünüyorum” ifadelerinde bulundu.