Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca Nevşehir Milli Eğitim tarafından hazırlanan 3 proje kabul edildi.

KOP Bölgesinde yer alan ve 61 İl de (Aksaray, Karaman, Konya, Nevşehir, Niğde ve Yozgat) KOP bölgesinde Okuma alışkanlığı ve Kültürümüzün Arttırılması Sürdürülebirliğinin Sağlanması Mali Destek Programı kapsamında Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Z Kütüphane projesi kabul edilmiştir.

TEŞEKKÜRLER KOP
TEŞEKKÜRLER NEVŞEHİR MEM Ar-Ge

AK PARTİ Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamada; "KOP Bölge İdaresi Başkanlığınca 3 projemiz kabul edilmiştir. 2 adet Z kütüphane bir de bağımsız ve ilk kez Nevşehir’imizde açılacak çocuk kütüphanemiz HAYIRLI OLSUN. Okuyan ve okutan bir nesil için çalışmaya devam. " dedi.


3 Projemiz daha Hibe almaya hak kazandı.

Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ise, "Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Beşeri, Sosyal ve Kurumsal Gelişme Koordinatörü Sayın Alper Bilgiç ve beraberindeki heyet hibe almaya hak kazanan 3 projemiz ile ilgili bizleri bilgilendirdiler. KOP yetkililerine nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyor, birlikte çalışarak daha çok projemizin geçeceğine inanıyoruz" dedi..