Nevşehir Çalışma ve İş Kur İl Müdürlüğü tarafından  10 Aralık 2014 Çarşamba günü Nevşehir'de gerçekleştirilen 3. Kariyer fuarında Apak Grubu'na ödül verildi.

Nevşehir’de Bu yıl üçüncüsü düzenlenen 3. Kariyer Fuarı’nda şehrin istihdamına katkı sunan kurum ve kişilere ödül verildi. Nevşehir protokolü, iş adamları ve öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte APAK Gıda en fazla En çok kişi çalıştıran ve istihdam sağlayan kuruluş ödülünü aldı. 

Biz Çok Büyük Bir Aileyiz….

Şirket adına ödülü Nevşehir İş kur İl müdürü İlhan Temel’in elinden  alan Apak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Leblebici konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı;

Firmamız tarafından Yapılan ve yapılacak olan yatırımların Nevşehir iline  istihdama ve bölge ekonomisine  katkı sağlamaya devam edeceğini belirten ayrıca Her şeyin para olmadığını ifade eden Leblebici, İnsanlarımızın evlerine ekmek götürmelerine vesile olmak kadar büyük bir mutluluğun olmadığını dile getirdi.

Leblebici son olarak İşkur İl Müdürü İlhan Temel’e bu anlamlı ödüle bizleri layık gördüğünüz için teşekkür ediyorum dedi.

Bizde www.fibhaber.com olarak İlimiz, Bölgemiz ve ülkemize kattığı değerler adına APAK Gıda'yı tebrik ediyoruz.