Hatipoğlu ve Egepen decruninck ailesi yeni ürün lansman Toplantısında Bir Arada…

Egepen Deceuninck, Hatipoğlu iş birliği ile yeni ürünü legend Art’ı Nevşehir ve çevre illerden gelen bayilerine tanıttı.

Crown Plaza toplantı salonundaki tanıtım toplantısına Nevşehir başta olmak üzere yöre bayilerinden büyük ilgi vardı.

Toplantıda konuşan ve bayilerin ürünle ilgili sorularını da yanıtlayan Egepen Deceuninck Teknik Destek ve Denetim Müdürü Suat Yılmaz, toplantıya gösterilen yoğun ilgiden dolayı bayilere ve katılımcılara teşekkür etti.

Yılmaz, “LegendArt Pencere Sistemi, en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş mükemmel tasarımıyla mekanlarınızın tarzına uyum sağlayarak estetik ve şıklığı ön plana çıkartmaktadır. Modern ve zarif çizgileri ile mekanların mimarisiyle ve dekorasyonuyla uyum içinde olan, Akustik yalıtımı ve statik güç özelliği ile her mekânı mükemmel yaşam alanlarına dönüştüren LegendArt Sistemi, doğa dostu ürünler sunuyor.

5 odacıklı tasarımı ve 70 mm genişliği ile mükemmel bir ısı yalıtımına sahip olan LegendArt Sistemi’ne ait ısı iletim katsayısı (Uf), değeri 1,1 – 1,5 W / m2 K olarak belirlenmiştir. Zarif ince kulak tasarımı sayesinde kalın cam kullanımına olanak sağlayarak pencere ısı yalıtımında 0,9 W / m2 K’nin altında performans sunmaktadır.

LegendArt Sistemi, içerisinde yer alan ürün çeşitliliği ile her detaya uygunluk sağlamaktadır. Rüzgârın fazla olduğu bölgelerde bile, statik orta kayıt ve cephe profilleri ile en uygun çözümlere kolaylıkla ulaşılabilir. LegendArt Sistemi, PVC’nin var olan yalıtım özellikleri ve LegendArt Sistemi’nin çok bölmeli yapısı, maksimum akustik yalıtım gerektiren alanları dahi mükemmel bir yaşam alanı haline dönüştürür” ifadelerinde bulundu.

Bu arada Egepen Deceuninck Nevşehir Bayii Atila Hatipoğlu, İbrahim Hatipoğlu, Osman Hatipoğlu ve Fatih Hatipoğlu ise söz konusu tanıtım toplantısına katılan tüm bayi ve katılımcılara yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür etti…