Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca KÜSİ İl Temsilcisi olarak görevlendirilen, Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Kapadokya Teknopark Genel Müdür Yrd. Doç. Dr. Serap Çoban ve Nevşehir Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Şube Müdürü Yusuf Şahin'in  katılımlarıyla Nevşehir'de faaliyet gösteren firmalar ziyareti edilerek gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.

Ziyaretlere ilişkin açıklamada bulunan Nevşehir Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü şube Müdürü Yusuf Şahin şu açıklamalarda bulundu:

"Sanayimizin rekabet gücü ve katma değeri yüksek, yenilikçi ürünler üretebilen bir yapıya kavuşturulması amacıyla firmaları bilgilendirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda bugün yine sahadaydık. Sırasıyla Çölyen Cam, KAPTAŞ, Mertaş Isı Sistemleri ve Nevel Gübre firmalarını ziyaret ederek #KÜSİ konusunda firma yetkililerini bilgilendirdik. Sanayicilerimizin sorunları hakkında bilgi alıp, çözümü noktasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk... Tüm firma yetkililerine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.