Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Belediye Başkanı Mehmet Savran başkanlığındaki Nevşehir heyeti, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyareti etti.

Nevşehir'in sanayi ve teknoloji yatırımlarından daha fazla istifade etmesi için bir araya gelen Nevşehir heyeti, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ziyaret etti. Nevşehir heyetini Bakanlık toplantı salonunda ağırlayan Bakan Varank, Nevşehir'in sanayi yatırımları ve ihtiyaçlarını değerlendirdi.

Bakan Varank ile Nevşehir heyeti; Nevşehir'in mevcut OSB ve ihtiyaçları, Kozaklı İlçesine bağlı Karahasanlı Köyünde Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulması, Ahiler Kalkınma Ajansının Nevşehir'de desteklediği yatırım ve projeler istişare edilerek, Nevşehir'in iş sektörleri ve mevcut potansiyelin en iyi şekilde değerlendirilmesi konusunu ele alındı. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Bakan Varank’a yapılan ziyareti değerlendirdi. Milletvekili Açıkgöz, ziyaretin Nevşehir için son derece verimli geçtiğini belirtti. Nevşehir'in kalkınması için hep birlikte güzel bir çalışma yürütüldüğünün altını çizdi.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz açıklamasının devamında; "Valimiz Sn İnci Sezer Becel, İl Başkanımız Sn Ali Kemikkıran, Milletvekilimiz Sn Yücel Menekşe, Belediye Başkanımız Sn Mehmet Savran, Acıgöl Belediye Başkanımız Sn Ercan Ertaş katılımıyla Nevşehir heyeti olarak Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn Mustafa Varank’ı ziyaretimizde; Sevdamız Nevşehir’imiz için doğalgaz ve sanayi yatırımları konusunda istişarelerimizi gerçekleştirdik. Sn Bakanımıza, ilgileri ve destekleri için teşekkür ediyoruz." dedi.