Nevşehir Islah Organize Sanayi Bölgesi’nin Ünvanı ‘‘Nevşehir Organize Sanayi Bölgesi’ ‘ olarak Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından tescil edilerek değiştirildi.

Konu hakkında Nevşehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hasan KAHVECİ şu açıklamalarda bulundu; "2003 yılında Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde Özel Organize Sanayi Bölgesi olarak kurulan sanayi bölgesi daha sonra 2012 yılında çıkan Kanun ile Islah süreci çalışmalarına başlamış ve 2014 yılında Nevşehir Islah Organize Sanayi Bölgesi olarak isim değişikliğine gidilmiştir.

Islah şartları kapsamında yine Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde oluşturulan Müteşebbis Heyet tarafından İmar planı tadilatı, Çevre duvarı, işyerlerine ait eksik izin ve ruhsatlar ve Atık su arıtma tesisi çalışmaları tamamlanarak Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Nevşehir Organize Sanayi Bölgesi olarak tescil edilmiştir.

Islah süresi boyunca hiçbir desteği esirgemeyen Başta Nevşehir Valimize, Milletvekillerimize ve kurulduğu günden bugüne kadar maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Arif PARMAKSIZ’a şükranlarımızı sunarız.