Nevşehir İl Özel İdare Tarafından Köylere Aktarılacak 2022 Ödeneği belli oldu. Buna göre ilimiz Nevşehir'in köy ve ilçelerine 16 Milyon 659 lira ödenek ayrıldı. 

İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, 2022 yılı için Köylerin içme suları ulaşım ve alt yapı hizmetlerinde kullanılmak üzere Nevşehir'e ayrılan ödeneğin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın imzasıyla belirlendiğini açıkladı.

KÖYDES projesi ile köylerde alt yapı, yol ve içme suyu çalışmalarını başarı ile gerçekleştirdiklerini söyleyen Meclis Başkanı Dinç, Nevşehir'in 2022 yılı KÖYDES ödeneğinin 16 Milyon 659 TL olduğunu bildirdi. Dinç, "Köylerimize yapılacak olan tüm çalışmalarımızın şimdiden hayırlı olmasını diliyorum “dedi.

Köylerde yaşayan vatandaşlarımızın daha müreffeh bir hayat sürebilmelerinin yolunu açtıklarını vurgulayan Dinç, 2022 yılında ayrılan kaynakla da çalışmalara devam edileceğine dikkat çekti.

Nevşehir Valiliğinden yapılan açıklamada da; "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle, İlimizin 2022 Yılı Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) ödeneği; 16 Milyon 659 Bin 148 TL olarak belirlenmiştir. Nevşehirimize Hayırlı Olsun." ifadelerine yer verildi.