Bu  oluşumdan sonra Kayseri, Gaziantep gibi büyük şehirlerdeki Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yatırımcı hangi teşvik ve muafiyetlerden yararlanıyorsa Nevşehir Islah Organize Sanayi Bölgesi yatırımcısı da aynı imkanlardan yararlanacak.

Nevşehir Islah Organize Sanayi Bölgesi  yönetim ve işletiminin tamamı Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’na ait oldu. Bu çerçevede NTSO’da yapılan çalışma sonrasında Nevşehir Islah Organize Sanayi Bölgesi  Yönetim Kurulu ve müteşebbis heyeti oluşturuldu. Beş kişilik yönetim kurulunda şu isimler yer aldı : M.Arif Parmaksız (Başkan), Mehmet Ali Öbekli (Başkan vekili), üyeler,Cengiz Yıldız,Ahmet Daldiken ve Kenan Ertuğrul.

Nevşehir Islah Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyetinde de şu isimler yer aldı :

M.ARİF PARMAKSIZ    BAŞKAN ,M. ALİ ÖBEKLİ  BAŞKAN VEKİLİ  VE ÜYELER ; CENGİZ YILDIZ ,  AHMET DALDİKEN, KENAN ERTUĞRUL, SEYİT İNCE , FEVZİ ÇEVRÜK, M. ARİF BOZDEMİR, HASAN KAHVECİ, AHMET EFE, RECEP SAYAR,SEDAT CANTEKİN,KAMİL ARISAMAN,KAMİL PAŞAOĞLU,AHMET ERGÜN

Bogazköy’de 2003 yılında  800 bin metrekarelik alana kurulan Islah Organize Sanayi Bölgesinde halen 66 firma bulunuyor. Bunlardan 44’ü üretime geçti  kalan 22’si de çalışmalarını hızla sürdürüyor.