Nevşehir merkez ilçeye bağlı Kavak kasabasında, S.S. Kavak Soğuk Hava Depoculuğu İşletme ve Hizmet Kooperatifi, düzenlenen törenle açıldı.

Açılış törenine, AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divan Üyesi Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru, Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy,  Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Okan Yılmaz, Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Solmaz, Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftci, Nevşehir Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Fedekar Koçak, Nevşehir Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Kemal Ay, BBP Nevşehir İl Başkanı Yılmaz Osma, Özersoylar Aş. ve CEMA Aş. Finans Müdürü Yusuf Bıyık , İş İnsanı Dursun Neiş ve depocu sektör temsilcilieri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

S.S. Kavak Soğuk Hava Depoculuğu İşletme ve Hizmet Kooperatifi Başkanı Ali Bedir yaptığı açılış konuşmasında; "Yeni kurulan S.S. Kavak Soğuk Hava Depoculuğu İşletme ve Hizmet Kooperatifi olarak amacımız depoculuk sektörünün tek bir çatı altında toplanarak sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalar yapmaktır. Bu bağlamda doğal kayadan oyma soğuk hava depoculuğunun Kapadokaya'daki merkezi Kavak kasabamızda kurmuş olduğumuz kooperatifimizin ilimize beldemize ve ülkemiz ekonomisine hayırlı olmasını diliyor, katılımlarınızdan dolayı başta Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz olmak üzere hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı'da konuşmasında, "Depoculuğun bölgemizdeki merkezi Kavak kasabamızda, kurulan S.S. Kavak Soğuk Hava Depoculuğu İşletme ve Hizmet Kooperatifi'nin büyük önem arz ettiğini ifade etti. SS. Kavak Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin ardından şimdi de Depo sektöründe faaliyet gösteren işletmecilerin yer alacağı bu kooperatif kasabamızda birlik ve beraberlik adına oldukça güzel olmuştur. Ben buradan Yarım asrı geçen süredir bölgede sürdürülen depoculuk setörünün çatısını oluşturan yeni kooperatifimizin her daim yanlarında olacağımı belirtir, hepinize saygılarımı suanrım dedi.

Açılış törenine katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz konuşmasında; "Kavak Soğuk Hava Depoculuğu İşletme ve Hizmet Kooperatifi açılışını dualarla gerçekleştirdik. Hayırlı olsun.‬" dedi.

Milletvekili Açıkgöz; "‪Yeraltı ve yerüstü zenginlikleriyle Nevşehir’imiz eşsiz bir coğrafya. Ticari zekası ve öngörüsüyle faaliyet gösteren hemşerilerimizi de ayrıca kutluyorum.‬ Ülkemize katma değer sağlayan herkese teşekkürler. Büyüyen ve gelişen Nevşehir için çalışmaya devam... #SevdamızNevşehir" dedi.

Konuşmalar ve Şamil Ayhan hocanın okuduğu duaların ardından, Daha sonra açılış kurdelesi kesildi, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve il protokolü kooperatif merkezini gezerek, Kooperatif Başkanı Ali Bedir'den çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Proğram günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.

Açılış töreninde Milletvekili Açıkgöz'ün yaptığı konuşmları izlemek için TIKLAYINIZ!