MADO Nevşehir Şubesi, yeme-içme sektöründe Nevşehir’de ‘güvenli turizm sertifikası’ alan ilk ve tek firma oldu.

COVID- 19 pandemisi sebebiyle Yeme-İçme faaliyetlerine sağlıklı ve güvenli tedbirleriyle devam eden MADO Nevşehir Şubesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı öncülüğünde başlatılan “Güvenli Turizm Sertifikası”nı aldı.

Misafirlerini hijyenik şartlarda ve nezih ortamında en güzel şekilde ağırlamaya devam eden MADO Nevşehir Şubesi, “Güvenli Turizm Sertifikası” ile yeme-içme sektöründeki hizmetlerini en üst düzeye taşıdı.

Mado Nevşehir şubesi işletmecisi Avni Parmaksız yaptığı açıklamada; “Dünya markası Mado Nevşehir şubemiz bu çok önemli sertifikayı almaya hak kazandı. Biz bu listede Mado Nevşehir şubesi olarak bu bölgenin ‘güvenli turizm sertifikası’ alan ilk ve tek tesisi olduk. Umarım en kısa zamanda diğer tesisler de bu sertifikayı alır ve liste çoğalır. Mado Nevşehir Şubesi olarak biz aldığımız tedbirlerle ayrıca misafirlerimize sunduğumuz hizmet ile bu belgeyi almaya hak ettik. Bizler de işimizi en iyi şekilde yapmaya devam ediyoruz ve devam edeceğiz. Misafirlerimiz gönül rahatlığı ile her zaman olduğu gibi MADO Nevşehir şubemizi tercih edebilirler” dedi.

ADRES: Güzelyurt Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi 86/ A NEVŞEHİR

Tel: 0 384 212 80 80 

Bizde www.fibhaber.com olarak Sıcak bir ortamda sevgiyi ve lezzeti paylaşabileceğiniz, Avrupa’nın en büyük dondurma ve kafe zinciri olan, dondurma dünyasının en keyifli buluşma noktası Mado Nevşehir Şubesini tebrik ediyoruz.