İç Anadolu Bölgesi İstişare Toplantısı 06 Temmuz 2017 tarihinde TOBB Başkanı Sayın M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU ‘nun ev sahipliği ve Başkanlığında TOBB İkiz Kuleler ’de gerçekleştirildi. İlgili toplantıda, Nevşehir'den NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız, NTB Başkanı İbrahim Salaş, Ürgüp Ticaret Odası Başkanı Ahmet Aydın ile birlikte İç Anadolu Bölgesi'nden Borsa/Oda Yönetim Kurulu Başkanları, Meclis Başkanları ve Genel Sekreterler hazır bulundu.

İç Anadolu Bölge Toplantısı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde (TOBB) TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Bölge’deki oda ve borsaların başkanları ve genel sekreterlerini biraraya getiren etkinlikte istişarede bulunuldu.​

Özellikle son 6 ayda gerçekleştirilen faaliyetlere ilişkin bilgilendirmelerde bunulan toplantıda TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, oda ve borsaların üyeleri için yapılan çalışmaların iyi anlatılması gerektiğinin üzerinde durdu.
 
Toplantıda ekonomideki gelişmelere ilişkin geniş bir sunum yapılırken, Hisarcıklıoğlu son dönemde özel sektör için neler istediklerine, nelerin hayata geçtiğine ve değiştiğine dair bilgilendirmede bulundu. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, 6 ayda 1 milyon 200 bin istihdam rakamına ulaştıklarının altını çizdi.
 
Büyüme rakamlarının sevindirici olduğuna işaret eden TOBB Başkanı, yıl sonuna kadar da bu yüksek büyümenin devam edeceğine inandıklarını bildirdi. Hisarcıklıoğlu, yatırımları artırmaların gerektiğini de sözlerine ekledi. Toplantıda ayrıca meclis üyeleri arasında yapılan anket sonuçları değerlendirildi.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Arif Parmaksız , Bölge’deki oda ve borsaların başkanları ve genel sekreterlerini bir araya getiren etkinlikte istişarede bulunulduğunu belirtti. Parmaksız, özellikle son 6 ayda gerçekleştirilen faaliyetlere ilişkin bilgilendirmelerde bunulan toplantıda TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, oda ve borsaların üyeleri için yapılan çalışmaların iyi anlatılması gerektiğinin üzerinde durulduğunu ifade etti.


Konu ile ilgili Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ta; "İç anadolu Bölgesi Toplantısı yoğun bir katılım ile son derece faydalı bir şekilde geçti. TOBB Başkanımız Sayın HİSARCIKLIOĞLU yaklaşık dört süren toplantıyı başarı ile yönetti. Faydalı geçen toplantıda ekonomi ile ilgili can alıcı konulara değinildi. Bundan böyle Borsamızı daha iyi anlatmaya çalışarak, mutlaka kamuoyu ve üyelerimizle daha iyi paylaşacağız.  Malumlarınız akredite bir Borsa olmuştuk. Üyelerimiz bundan böyle beş yıldızlı hizmet alacak” dedi.

İç Anadolu Bölgesi istişare toplantısı TOBB’da gerçekleştirildi...