Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider ve Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’in başkanlığında, NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız, protokol üyeleri ve iş insanlarının katılımları ile Nevşehir'de yapılacak tarım çalışmaları üzerine istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

İlgili kurum müdürlerinin kurumlarının faaliyetlerine ilişkin sunum eşliğinde bilgi verdiği toplantıda, şehrin tarım potansiyeli değerlendirilerek yapılacak olan proje ve çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, "Nevşehir Valimiz Sn. İnci Sezer Becel ve Ticaret Odası Başkanımız Sn. Arif Parmaksız ile yeni sürprizlere dair…" dedi.

Gizligider; "Yapılan ön çalışma ve bilgilendirme için teşekkür ederek, yapılan sunumun oldukça doyurucu bir içeriğe sahip olduğunu ve kendilerine iletilen taleplerin ve sorunların hemen hemen tamamını kapsadığını belirterek, "Burada bize düşen görev, burada dile getirilen talep ve sorunların çözümünün takipçisi olmaktır." dedi.

NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız'da toplantı sonunda, bu çalışmaların ilimiz Tarım sektörü için büyük önem arz ettiğini ifade ederek yapılan çalışmalara katkı sağlayan başta Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Ebubekir Gizligider'e, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’e, bakanlık bürokratları ve ilgili genel müdürlere teşekkür etti.