Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı Sayın İbrahim Salaş  ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Acıgöl Kaymakamı Sayın Mustafa Çakır’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Ziyarette Acıgöl Kaymakamı Mustafa Çakır'ın öneri tavsiye ve izlenimleri, Nevşehir ve Acıgöl ekonomisi, projelendirilmeye açık fırsatlar ile geçmiş ve geleceğe yönelik Kurumsal işbirlikleri konularının görüşüldüğü ziyaretde ayrıca karşılıklı başarı temennileri ile iş birliği vurguları yapıldı. 

Nevşehir Ticaret Borsasının gelecek vizyonu içerisinde üreticilerimizin daha bilinçli ve sağlıklı üretim gerçekleştirebilmelerini sağlamak yer aldığını belirten Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş “Bu konuda üyelerimize ve üreticilerimize tarımsal üretim konularında devamlı eğitim, panel ve konferanslar düzenleyerek müstahsillerimizin daha bilinçli üretim yapmaları için çaba harcıyor ve bu yönde yapılan çalışmaları da destekliyoruz. Acıgöl ilçemizdeki üreticilerin tarlalarına toprak tahlili yaptırmaları yolunda bilinçlendirme ve teşviklerde bulunarak çalışmalarımıza destek olan Acıgöl Kaymakamımız Mustafa Çakır'a’a da bölgemize sağlamış olduğu katkılardan dolayı Nevşehir Ticaret Borsası Meclisi adına şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

Borsa Ziyaretiyle gösterilen ilgi ve samimi işbirliği ortamına verilen destek dolayısıyla memnuniyetlerini belirten Acıgöl Kaymakamı Çakır ise,Acıgöl ilçesine gösterilen yakın ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ortak Bölge ve daha önceki görev yerlerindeki yakın paylaşımlar vasıtasıyla Nevşehir ve Acıgöl'e yabancı olmadığnı ve bunun ilçemize yeni dinamikler ve değerler kazandırmada bir avantaja dönüşmesini temenni ettiklerini belirttiler.

Ziyarette Başkan Salaş'a Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özcan Bıyıklı,Muhasip Üye Sunay Özdemir ve Borsa Genel Sekreteri Uğur Aydoğan eşlik ettiler.