Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nda saat 09:00'da başlayan oy verme işlemleri saat 17:00'de tamamlandı. Sandıkların kapanması ile oyların sayımına geçildi.

NTSO hizmet binasının zemin katında yapılan seçim öncesi güvenlik güçleri salonda arama yaptı. Daha sonra İlçe Seçim Kurulu görevlileri tarafından 22 sandık kurulunda 35 ayrı meslek gurubu için salona sandık kurdu.

Odaya kayıtlı üyeler sabah saat:09.00 da NTSO hizmet binasının zemin katında sandık başına giderek meslek grubuna göre oy vermeye başladı.

Yaklaşık 3000'nin üzerinde seçmenin bulunduğu Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri için üyeler saat 17.00'ye kadar oy kullandılar.

Yoğun katılımın gözlendiği seçimler çerçevesinde saat 17.00 itibariyle oy verme işlemi tamamlandı. Sandıkların kapanmasının ardından oyların sayımına geçildi. 

-İKİ GRUP YARIŞIYOR

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri için iki grup yarışıyor.

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız'ın grubuyla birlikte yarıştığı seçimde karşılarında Yüksel Babaoğlu'nun öncülük ettiği Grubu bulunuyor.

Seçimlerde mevcut Başkan Parmaksız için SARI pusula, kullanırken Babaoğlu Grubu için BEYAZ pusula kullandılar.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, NTSO hizmet binasının zemin katında sandık başına giderek meclis ve komite üyelerini belirleyecek.

Oy kullanma işlemi saat 09:00'da başlayacak ve saat 17:00'de sona erdi.

Yapılan seçimler neticesinde 35 Meslek grubunda 79 meclis üyesinin seçimi gerçekleştirilecek olup, seçilecek 79 meclis üyemizde kendi aralarından Yönetim Kurulu Başkanı’nı ve 10 Yönetim Kurulu Üyesini seçecekler.