Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu olağan haftalık toplantısı yapıldı. Sosyal mesafe kurallarının uygulandığı toplantıya, NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir TB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce ve Yönetim Kurulu Üyeleri katılım sağladı.

Başkan Parmaksız, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın faaliyetleri ve Nevşehir Belediye’si ile ortaklaşa gerçekleştirilen çalışmalar hakkında kısa bir bilgi verdi. Parmaksız ayrıca “Belediye Başkanımızı Odamızda ağırlamaktan çok mutlu olduk, kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Oda olarak Belediyemiz ile ortaklaşa çalışmaktan her zaman memnun olduk. Bundan sonra da aynı samimi birlikteliğin devam edeceğine, Nevşehir’in geleceği için birlikte güzel çalışmalar yapılacağına inanıyorum.” Dedi. 

Ortak paydanın Nevşehir olduğunu belirten Belediye Başkanı Rasim Arı ise şunları söyledi: “Bizler sorunların çözümü ve onlara yeni fırsatlar oluşturabilmek için görevdeyiz. Görev süremiz boyunca Nevşehir ve ülkemiz için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Odamız ile yaptığımız çalışmalar bugün olduğu gibi yarında devam edecek.” Dedi.