Modanın öncü markaları ve dünya  Lezzetlerini eşsiz bir doğa manzarasında  buluşturacak Nissara  AVM, sadece alışveriş  ihtiyacı için değil, misafirlerinin tüm sosyal ihtiyaçlarına da cevap vermek üzere  kurgulandı.

Nevşehir’de ilk kez Nissara AVM’de bulunacak  markalar ise ;İpekyol -B&G Store- HD İskender –Pidem- -D&R -Süvari -Watsons -Tekzen –Cinefora-Armağan oyuncak-Madame Moss-Spor tın Street-Atasun Optik –Lufian- Watsons - Gönül Kahvesi- Marco Pascha Cafe-Yves Rocher-Sultan Ahmet  Köftecisi- Kocatepe Kahveevi -Matilla Ayakkabı gibi perakende sektörüne yön veren markalar ziyaretçileriyle buluşacak .

Nissara Alışveriş merkezinin toplam kiralanabilir alanı 26,297  m2 olup , bünyesinde yerli –yabancı 85’e yakın markası ,7  salonlu sinema alanları, teraslı kafe ve restoran alanlarının yanı sıra  1.000 oturma kapasiteli yeme –içme alanı , çocuklar için büyük eğlence ve oyun alanları ile  alışveriş deneyimini eksiksiz bir hizmet  anlayışıyla sunacak olan Nissara  Alışveriş merkezi yaklaşık 600 kişiye  istihdam sağlayacak .


Yıllık 6 milyon misafiri  ağırlamaya  hazırlanan Nissara  AVM,ayrıca şehrin ilk 5 yıldızlı  Oteli Crown Plaza’yla arasında özel bir geçiş olacaktır.

Açılış heyecanı başlıyor!..
 
Medeniyetlerin buluşma noktası Nevşehir’de 30 Eylül Cumartesi Nissara AVM alışverişe, eğlenceye kapılarını açacak ve  alışveriş tutkunlarına merhaba diyecek. 30 Eylül Cumartesi tüm halkın davetli olduğu açılış şöleni ile Nissara AVM, coşkuyla geçecek bir açılışın ardından alışverişin prestijli yanını sunmaya başlayacak.
 
Açılışa özel olarak ilk 2 gün 30 Eylül ve 1 Ekim tarihleri’nde 24.00’e kadar misafirlerine hizmet  verecek..
 
Açılışta çocuklara yönelik  eğlenceli etkinlikler ,sokak  gösterileri ve keyifli müzik dinletileri ile 21.00’de  gerçekleşecek olan Havai fişek gösterisiyle heyecanlı, farklı ve eğlenceli saatler  Nissara  AVM’de  yaşanacak .
 
 
Nissara AVM’ yi KEŞFEDİN !...