Türkiye Ekonomi Şurası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ekonomiyle ilgili bakanların katılımıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Ankara'da yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle düzenlenen 'TOBB Türkiye Ekonomi Şurası'na Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehmet Havalı, NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız, Meclis Başkanı Seyit İnce, Ürgüp Ticaret Odası Başkanı Ahmet Aydın, Ürgüp TSO Meclis Başkanı Kemal Öğütlü  katılım sağladı.

TOBB Türkiye Sektör Meclislerindeki ve Organize Sanayi Bölgelerindeki tüccar ve sanayicilerin karşılaştıkları genel, sektörel ve bölgesel sorunların ve bu sorunlar ile ilgili çözüm önerilerinin ele alındığı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ekonomi Şurası, Ankara'daki TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmasında, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 2003 yılında başlattığımız Ekonomi Şuralarında siz hep yanımızda oldunuz bu salonda hep hayırlı müjdeler verdiniz. 2017 de sizin liderliğiniz ve desteğinizle bu camia istihdamda ve yatırımda rekorlar kırıldı. Aynısını 2019 yılında da yapmaya hazırız. Yeterki bizden desteğinizi esirgemeyin ve bizleri yalnız bırakmayınız. Bizler için en büyük teşvik bugünkü gibi devletimizin yanımızda olmasını görmek. Dünya genelinde hala hazırda yaşanan küresel sıkıntılara inat, Biz Türkiye İş Dünyası olarak dışarda hava bozarken safları sıklaştırmalıyız. Güven ve istikrarı muhafaza etmeliyizki ekonomide yeni bir atılım daha başlatalım. Bu tekerlek bu tümsekte kalmayacak. Allahın izniyle tüm engelleri aşacak yola devam edeceğiz." dedi.