Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Yakup Zağlanmış; “Yeni yönetim,Yeni Yapılanma ve Güçlü Büyüme” sloganı ile hazırladıkları NTSO seçim çalışmalarında izlenilecek yön haritası ile Değişen,Gelişen ve Büyüyen Nevşehir için,şehrimizin en önemli dinamiği olması gereken NTSO hakkında planladıkları projeleri açıkladılar.

NTSO Başkan Adayı ve Başarılı İş Adamı Yakup Zağlanmış Projelerini İlk Kez FİB Haber'e Açıkladı...

Güçlü üyeler ancak güçlü ekonomi ile olur diyen NTSO Başkan Adayı Zağlanmış,Bizi tüm kamuoyu ve Nevşehir çok iyi bilir ve tanır.Biz Bu memleketin evladıyız. NTSO dan beklentimiz sizin beklentilerinden farksız.Bizim makam mevki koltuk gibi hiçbir düşüncemiz olmadı olamazda.Biz bu şehre Hizmet adına elimizi bu taşın altına koyduk.Amacımız Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası nı yeniden yapılandırarak, ”Bölgede yatırımların artırılarak üyelerin büyümesine olanak sağlamak”tır.

Bu amaç ve hedefler doğrultusunda şahsım ve güçlü ekip arkadaşlarımla birlikte Kuru Laf değil İcraat üretmeye, Kavga döğüş nizaha ayrıştırmaya değil birleştirmeye, çözüm üretmek ve hizmet etmek için Nevşehir ve Nevşehir Ticaret erbabı ve Sanayicisinin yüzünü güldürecek Büyük Projelerimizle bu göreve talibiz dedi.

Zağlanmış ;- NTSO hakkında ilk projemizi sizlerin huzurunda tüm saygı değer Nevşehir kamuoyuyla paylaşmak istiyorum. Öncelikle Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde “Proje Koordinasyon Merkezi” kuracağız dedi.

NTSO bölgenin yeniden yapılanması ve büyüme sürecine sokulmasında “Proje Koordinasyon Merkezi” oluşturmayı planlıyoruz.

Proje koordinasyon merkezi;proje geliştirme,eğitim,finans,kredi,teknik destek,ihracat,tanıtım ve fuar organizasyonu ve hukuk bölümleri ile üyelerimize hizmet verecektir.Hizmet danışmanlık boyutu yanında,talebe göre uygulama aşamasınıda kapsayacaktır.

Bu Projemiz çerçevesinde Merkezde bulunacak departmanlar ise şöyle olacak;

1.Proje Geliştirme Depertmanı

2-Eğitim Depertmanı

3-Finanasal Destek Depertmanı

4-Teknik Destek Depertmanı

5-İhracaat Depertmanı

6-Tanıtım ve fuar Organizasyonu Depertmanı

7-Hukuk Depertmanı

İşte bu görmek istediğimiz çağdaş modern ve ufku açık bir NTSO için düşündüğümüz projelerimizden sadece bir tanesi inşallah ilerleyen günlerde NTSO adına hazırlayarak dosyaladığımız diğer çok önemli projelerimizde siz Nevşehir kamuoyuyla paylaşacağız.Bu vesile ile Tüm Nevşehir halkımıza saygı ve sevgilerimi gönderiyor Nevşehir gündemin adresi FİB Haber Merkezine de teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.