1 Ekim 2022 Tarihinde gerçekleştirilecek Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimlerinde yeniden aday olan NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız'a seçim öncesi destek ziyaretine gelen Ziya Ağca şunları dile getirdi : "Genç Nevşehirliler Derneği Onursal başkanı değerli büyüğümüz M. Arif Parmaksız ile Ankara’da faaliyetlerini sürdürdüğümüz Derneğimize vermiş olduğu ilgi ve destek için minnettarız. Tanıştığımız günden itibaren Ankara’da yaşayan Nevşehirli hemşehrilerimize maddi ve manevi anlamda destek olan, yol gösteren ve önderlik yapan büyüğümüz olarak gurur duyuyoruz. Memlekete katmış olduğu ve katacağı hizmetlerle gurbette yaşayan biz gençlere yeni ufuklar açıyor. 1 Ekim'de yapılacak seçimde başarılar diliyorum. " dedi.

Ziyarete katılan Genç Nevşehirliler Derneği üyeleri Ankara’dan Faf Vana Sanayi Yönetim kurulu başkanı Faruk Akpınar ve Başkent Poyraz Uzman Elektrik Mühendisi Furkan Poyraz'da desteklerini dile getirdiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız'da nazik ziyaret ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini ifade etti.