İZİN VERİN BİTİRELİM…

            Çok kıymetli Oda Üyelerim;

            Bu mektubu; sizlerle aynı sorunları, aynı duyguları, aynı heyecanları ve aynı gelecek hayalleri yaşayan bir Nevşehirli olarak kaleme alıyorum.

            Öncelikle şahsınızda tüm aile fertlerinize saygı, sevgi ve selamlarımı iletiyorum. Gününüzün aydınlık geleceğinizin hayırlı olmasını diliyor; sizlere birkaç cümle ile seslenmek istiyorum.

            Göreve geldiğimiz 1999 yılı Aralık ayından beri Nevşehir ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası için sayısız hizmete birlikte imza attık. Yaptığımız  hizmetler sizlere bu mektubu yazabilme cesaretini de bize veriyor. Bu vesile ile verdiğiniz desteğe, ilgiye ve sevgiye teşekkür ediyorum.

            Bizler aynı ülkede, aynı şehirde yaşıyor, aynı havayı soluyoruz. Sizlerle acılarımızı birlikte paylaşıyor, birlikte ağlıyor, birlikte gülüyoruz. Hayatımızın bazı dönemlerinde önümüze birtakım seçenekler sunulur ve seçimde bulunmamız istenir. Bu seçenekler arasında bizler için en hayırlı ve faydalı olanı seçmeye çalışırız. İşte önümüzde son derece önem arz eden bir seçim daha var. Hepinizin bildiği gibi şehrimizde 15 Mayıs 2013 tarihinde yine bir Ticaret ve Sanayi Odası seçimi yapacağız. Sizlerin zor bir seçim yapmak zorunda olduğunuzu, ancak hür iradelerinizle düşüncelerinize ambargo konulmasına müsaade etmeden bu demokratik hakkınızı kullanacağınızı biliyoruz. Hepimiz önceliklerimizi belirlemek zorundayız. Biz Nevşehir olarak Ankara’da söz sahibi olmak istiyoruz. Daha gelişmiş bir Nevşehir için Ankara da güçlü olmak şarttır. Gelin birlik olalım zoru kolay kılalım. Tüccar ve sanayicimizin sorunlarını Ankara’da güçlü bir şekilde dile getirmek için, bugün olduğu gibi bundan sonra da size layık bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğimizden emin olabilirsiniz.

 

           Çok değerli Üyelerim;

            Hangi siyasi anlayışta olursanız olunuz; bir kez daha 15 Mayıs 2013 tarihinde ekibimle birlikte vekâletlerinize talibiz. Dün olduğu gibi bugün de hiçbir ayrım yapmaksızın, hemşerilerimizin sorunlarını kucaklamaya devam edeceğiz.

            Nevşehir’in geleceği sizin elinizde. Her zaman olduğu gibi yine desteğiniz gücümüz, dualarınız ışığımız olacaktır.

            Bu seçimde sandığa giderken Nevşehirimiz ve sizin için en doğru kararı vereceğinize olan inancımı belirtiyor sizlere huzur dolu yarınlar diliyorum.

            Selam ve Saygılarımla…

                                                                                            M.Arif PARMAKSIZ