Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen ve TSE COVİD – 19 Güvenli Hizmet denetiminden başarı ile geçti.
Ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (COVİD – 19) önlemleri kapsamında, iş yerlerinin enfeksiyon riskine karşı tedbirler alması ve çalışma alanlarını buna uygun şekilde düzenlemesi büyük önem kazanmıştır. Bu kapsamda sanayi, turizm ve hizmet kurumları için ayrı ayrı güvenlik ve önlem standartları oluşturulmuştur. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası da hem çalışan personellerini hem de üye ve ziyaretçilerini korumak için genel halk sağlığına hassasiyet göstererek, güvenli hizmet standartlarını sağlayan öncü Odalardan biri olmuştur.
NTSO hizmet binasında yapılan COVİD 19 önlemleri, Genel Sekreter İ. Hakkı Aydoğan, Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Akgür, Nevşehir TSE Belgelendirme Müdürü Osman Özden Şahiner, TSE Kayseri Bölge Koordinatörlüğü uzmanlarından Bekir Aksu ve NTSO uzman personelinin katılımıyla gerçekleşti. Yapılan tetkikler sonucunda Nevşehir TSO hizmet binasının COVİD – 19 önlemleri kapsamında güvenli hizmet vermeye uygun ve yetkin olduğu belirtildi.