Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası tarafından ortaklaşa yapılan bayramlaşma programı Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleşti.
Ticaret ve Sanayi Odasından düzenlenen bayramlaşma programına Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri, Ticaret Borsası Yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda oda üyeleri katıldı.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız ve Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş oda üyelerinin tek tek bayramlarını kutlarken birlik ve beraberlik mesajları verdiler. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Parmaksız, "Her yıl olduğu gibi bu bayramda da oda ve borsa üyelerimiz ile hep birlikte bayramlaşma programımızı yapıyoruz. Sizlerinde gördüğü gibi çok sayıda katılım var. Bayramlar sevgilerin arttığı, kırgınlıkların giderildiği günlerdir. Bizleri bu bayramlaşma programımıza yalnız bırakmayan Nevşehir Valimiz Mehmet Ceylan'a ve tüm oda ve borsa üyelerimize teşekkür ediyorum"dedi."