Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Olağan Meclis Toplantısı 29/07/2013 Pazartesi günü Oda Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantının açılışını yapan Meclis Başkanı Sayın Seyit İnce, konuşmasında Ramazan Ayının ve yaklaşan Kadir Gecesi’nin hayırlara vesile olmasını temenni ederek,  meclis toplantılarına ve meslek komitelerine katılımın önemi üzerinde durdu. Meclis Başkanı Seyit İNCE ayrıca; Meslek Komitelerince, Yönetim Kuruluna arz edilen hususların Yönetim Kurulu Kararları ile gündeme alındığını ve konular hakkında çalışmalara başlanıldığını ve bir sonraki meslek komitesi toplantılarında konu hakkında bilgilendirme yapılacağını ifade etti.

 

                Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Mehmet Ali ÖBEKLİ ise yaptığı konuşmasında; Oda olarak sadece ticaret, turizm ve sanayinin gelişmesi için değil sosyal, kültürel ve sportif konularda da faaliyetlerde bulunacaklarını, Nevşehir’in sosyo-ekonomik yapısının ileri taşınması için maddi manevi her türlü desteğin verileceğini ifade etti.  Devamında Meclis Katip Üyesi Ali ÜN söz alarak olağan meclis gündemini sundu.

 

                Daha sonra toplantıya misafir konuşmacı olarak katılan KOSGEB Nevşehir Hizmet Merkezi Müdürü Sayın Esat Mahmut BELER  meclis üyelerine KOSGEB’in yapısı, destekleri ve faaliyetleri hakkında sunum yaparak, böyle bir imkanın sağlanmış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

                Toplantı, 01 Ağustos 2013’de gerçekleştirilecek olan TOBB Seçimlerinin vatana ve milletimize hayırlar getirmesi temenni ile sona erdi.