TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, oda ve borsa başkanlarını bir gün önceden Ankara’ya davet etti. Bunun üzerine Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Arif Parmaksız ,NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, NTB Meclis Başkanı Mehmet Havalı, Genel Sekreter Uğur Aydoğan , Ürgüp Ticaret Odası Başkanı Ahmet Aydın ile NTSO ve NTB'nın Genel Kurul delegeleri Ankara’ya gitti. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği‘nin 72. Mali Genel Kurulu Ankara’da toplandı.  
Salı (Bugün) Nevşehir'le birlikte 81 vilayetten TOBB delegelerinin Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Anıtkabir ziyaretiyle başlayan Genel Kurul, öğleden sonra TOBB Delegeliğinde 10 yılı dolduran üyelere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket töreni ile devam etti.

b7919652-eb71-410e-b86f-35b6ac4065daTurkıye Odalar Ve Borsalar Bırlıgı’nın 72. Genel Kurulu,  11 Mayıs 2016 Carsamba Gunu (Yarın) Saat 09.30’da Tobb Ekonomı Ve Teknolojı Unıversıtesı’nde Gerceklestırılecek.

11 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşecek mali genel kurulda ise Nevşehir Oda ve Borsa başkanları, TOBB delegeleri hazır bulunacak. 
Mali genel kurulda Nevşehirli sanayicileri NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız başkanlığında Yönetim Kurulu, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ve TOBB delegelerinden oluşan 32 kişilik grup temsil edecek.  NTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, TOBB’un 72. Mali genel kurulun Nevşehir ve çevre oda, borsa temsilcilerinin geniş katılımı ile katılımı ile yarın gerçekleşeceğini belirtti.