Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası seçimlerinde Başkan Mehmet Arif Parmaksız düzenlediği ve adaylığını açıkladığı basın toplantısının ardından sadece bir yerel televizyon kanalına katılarak soruları cevaplandırdı. Parmaksız’ın şu ana kadar haber merkezlerine ticaret ve sanayi odası üyelerine ziyarette bulunduğu haberleri yansımış değil.

Öte yandan yine Ticaret ve Sanayi odasının başkan adaylarından Mehmet Yakup Zağlanmış ve ekibinin ise çalışmaları ziyaretlerden ziyade masa başı çalışmalarına çevirdiği gözleniyor. Ticaret ve Sanayi odasında meslek komitelerini kazananın seçimi de kazanmış olacağı ilkesiyle çalışmalarına ağır da olsa devam eden Mehmet Yakup Zağlanmış ve ekibi en son bilinen Derinkuyu ilçesindeki oda üyelerini ziyaret etmişti.

Nevşehir Ticaret Borsası seçimlerine bakıldığında ise Başkan Tuncer Gök ve ekibi Acıgöl ve Zahire pazarının ardından şu ana kadar üçüncü bir gezi de bulunmuş değil. Ziyaretlerinde 1999 Yılından bu yana yapılanları anlatan ve borsa üyelerinden bir dönem daha görev beklediklerini söyleyen Tuncer Gök ve ekibi de seçimlerin ertelenmesinden rahatlamış görünüyor.

Ticaret Borsası seçimlerine yönelik hazırlıklarını aylar öncesinden başlatan ve hemen hemen her ilçeye birkaç defa gitme fırsatı elde eden Ticaret Borsası Başkan adayı Mustafa Çelebi de rakiplerine ayak uydurdu. En son Acıgöl ilçesindeki borsa üyelerini ziyaret eden Çelebi o günden bu yana gezilerine ara vermiş durumdu.

 

Haber:Ali Çamur