NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız Suriye Yardım Konvoyu kampanyası ile geçtiğimiz günlerde İdlib’e gönderimi tamamlanan 50 yardım tırı hakkında açıklamalarda bulundu. 

Başkan Parmaksız : “ İyilik yapmak duygulu yüreklerin işidir. Karşılıksız ve tanımadığınız insanlara iyilik yapmaksa güzel yürekliliğin vücut bulmuş halidir. Suriye’de yıllardır yaşanan insanlık dramı gözlerimizin önüne serildi. Covid 19 ile mücadele ettiğimiz şu günlerde bile Nevşehir halkının güzel yürekliliğini bir kez daha gördük. Hayırsever üyelerimiz sayesinde, Odamızın katkı sağlamasına bile gerek kalmadan 50 tır Bims toplayabildik. Böyle bir yardım yapılacağını duyup Odamıza koşan, yardım yapmak için yürekten çaba sarf eden tüm kardeşlerime en derin saygı, sevgi ve şükranlarımı sunuyorum. Sayın Valimiz, Belediye Başkanımız, Borsa Başkanımız ve Bims Sanayicileri Derneği Başkanımıza da bu kampanyaya verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak böyle bir kampanyanın yürütülmesine önayak olmak bizlere gurur veriyor.” Dedi.  

Nevşehir Valiliği öncülüğünde, NTSO himayesinde Nevşehir Belediyesi, Nevşehir Ticaret Borsası ve Bims Sanayicileri Derneği ortaklığında yürütülen bu kampanyanın önemine dikkat çeken Parmaksız : “ Evini kaybetmiş mazlum kardeşlerimiz için hayati öneme sahip olan bu kampanyanın başlatılması hepimizin vicdan borcunu ödemesi için bir vesile olmuştur. Ülkemizde geçici süreyle misafir edilen mülteci kardeşlerimizin de biran önce vatanlarına kavuşmalarına, tekrar huzura ve refaha ermelerine temel oluşturacak bu kampanyanın gerçekleştirilmesi bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Vatansız kalmak kadar acı bir şey yoktur. Bu acıyla baş başa kalmayı da hiçbir millet hak etmez. Suriyeli misafirlerimiz için de zorlu geçen bu süreç başarıyla sonuca ulaştırılması gereken en önemli konulardandır.” Dedi . 

Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen bir olmak, tek olmak gerektiğini vurgulayan Parmaksız: “ Geçmişimizden, geleneklerimizden gelen yardımseverlik ile bir olmanın bilincinde olan her bireyimizin katkıları sayesinde kanayan yaralara ilaç olacağımızı biliyorum. Bu ruhu yaşamanın ve yaşatmanın önemini belki de en iyi bu günlerde anlayabiliyoruz. Covid 19 sebebiyle zorluklar yaşadığımız bu dönemde birlik ve beraberliğin, dostluk ve kardeşliğin önemi bir kez daha hatırlatıldı bizlere. Bu değerler ışığında yüreklerden koparak gelen bu yardımların hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” Dedi. 

SURİYE YARDIM KONVOYU KAMPANYASINA DESTEK OLAN ÜYELER:  

M.ARİF PARMAKSIZ 

SEYİT İNCE 

İBRAHİM SALAŞ 

M.ALİ ÖBEKLİ 

M.İRFAN KARACA 

ADNAN DOĞU  

AHMET DALDİKEN 

AHMET ERGÜN 

AHMET PASAOĞLU 

ALİ SAİT UZER 

ARIF KILIKBİÇEN 

ARİF SELÇUKER 

AVNİ PARMAKSIZ 

AYDIN MIHÇI 

BAHRİ DÖLEN 

CAVİT DİRİKOÇ 

CAVİT VERGİVEREN 

CEMİL ALİŞAN 

CENGİZ UZGÖREN 

EKREM NURLU 

ERCAN KILIÇ 

EROL EFEOĞLU 

FARUK ÖZALTIN 

FATİH DİRİKOÇ 

FEHMİ SOYLU 

GALİP TEKİN 

HABİL ULUER 

HALİT GÜVEN 

HURŞİT YİĞİT 

HÜSEYİN İNAN 

İBRAHİM GÖKÇE  

İLHAN KAHRAMAN 

İSMAİL TAŞÇI 

KADİR PINARBAŞI 

KENAN KAVDIR 

MEHMET DEMİRTAŞ 

MEHMET DİRİKOÇ 

MEHMET YAYLAKLI 

MİKTAT ŞAHİN 

MURAT BİLGİLİ 

MURAT SONUGELEN 

MUSA ERTAŞ 

MUSA HARUN CİNGİTAŞ 

MUSTAFA DİRİKOÇ 

MUSTAFA KARACA 

ÖMER GÜÇLÜ  

ÖZAY ÇALIŞIR 

RAGIP ÖZALTIN 

RECEP SAYAR 

SACİT UZER 

SEDAT UÇAR 

SEYİT MEHMET AVŞAR 

ŞERAFETTİN ACER 

TALİP ALDEMİR 

TEVFİK SAYAR 

TURGAY ÖZALTIN  

ULUTAŞ DİRLİK 

VEHBİ TÜFEKÇİ 

YUSUF SATILMIŞ 

YÜKSEL BABAOĞLU 

ZAFER ÇETİNEL 

NEVŞEHİR TİCARET BORSASI 

KATKIDA BULUNAN BİMS SANAYİCİLERİ DERNEĞİ ÜYELERİ : 

NECDET CİVELEK 

SERHAT SONUGELEN 

ADNAN KARAKAYA  

AHMET ERTAŞ 

ERCAN CİVELEK 

BAYRAM CİVELEK 

İRŞAT TERZİOĞLU 

ERKAN KORKMAZ 

OĞUZHAN SERTKAYA 

SAVAŞ TÜFEKÇİ 

FATİH MIHÇI 

ALPEREN ACER 

HALİS ULUER 

RIFAT GÜL  

METİN TUTKUN 

FEVZİ ÇEVRÜK  

TANER ÇETİNEL 

MUSTAFA KORKMAZ  

ÜZEYİR RENKÇİ 

EROL YALAP 

ZAFER YALAP 

ERDAL CİVELEK  

ALPARSLAN SERTKAYA 

TOLGA ÖZDEMİR