Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif PARMAKSIZ, 1 Ekim 2022 Cumartesi günü Oda Hizmet Binasın Zemin Katında yapılacak olan Oda Organ Seçimlerinde kullanacakları rengin “SARI” olduğunu belirterek şu açıklamalarda bulundu;

“1 Ekim Seçiminde Oyumuzun Rengi Sarı”

“Şehrimizin en etkin sivil toplum kuruluşu olan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın saygıdeğer üyeleri,

            Bu güne kadar şahsıma ve ekip arkadaşlarıma vermiş olduğunuz destekten ötürü teşekkür eder, verdiğiniz yetki ile aldığımız emaneti şimdiye kadar nasıl en üst seviyede temsil etti isek aynı başarıları devam ettirebilmek için 1 Ekim’de yapılacak olan seçimlerde sektörünüzün önde gelen isimleri ile birlikte tekrar aday olduğumuzu açıklamıştık.

            “35 Meslek Grubunda 79 Meclis Üyesi ve Devamında 11 Yönetim Kurulu Üyesi Seçilecek”

1 Ekimde gerçekleştirilecek seçim ile 35 Meslek grubunda 79 meclis üyesinin seçimi gerçekleştirilecek olup, seçilecek 79 meclis üyemizde kendi aralarından Yönetim Kurulu Başkanı’nı ve 10 Yönetim Kurulu Üyesini seçecekler.

Hepimiz birer tacir olarak yani tedbirli, temkinli ve geleceği makul oranda gören kişiler olarak, vereceğimiz bu karar ile şehrimizin geleceği yönünde önemli bir kararı da vermiş olduğumuzu unutmamanızı istiyorum.

            Nasıl ki işletmelerimizde işlerimizi emanet ettiğimiz kişileri özenle seçiyorsak, onların işinin ehli, tecrübeli, bizi temsil edebilecek kabiliyette olması özelliklerini arıyorsak Odamız seçimlerinde de aynı özeni göstermenizi bekler; emaneti emin, tecrübeli, işi layığı ile yerine getirebilecek kişilere teslim etmenizi dilerim.

            Bizler şahsım ve ekip arkadaşlarım ile birlikte sizleri, sektörünüzü, odamızı ve şehrimizi şimdiye kadar nasıl layığı ile temsil etti isek bundan sonra da aynı heyecan ve tecrübe ile temsil etmeye talibiz.

“Tüzel Kişi Üyelerimiz Yetki Belgelerini Ücretsiz Olarak Seçim Günü de Dahil Ticaret Sicil Müdürlüğünden Temin Edebilirler”

 “1 Ekim 2022 Cumartesi günü gerçekleştirilecek seçimlerde Odamız Ticaret Sicil Müdürlüğü hizmet verecek. Tüzel kişi üyelerimiz Ticaret Sicil Müdürlüklerinden hafta içi veya seçim günü de dahil olmak üzere ücretsiz olarak seçim yetki belgelerini bizzat alabilirler.

Oy pusulalarında ekip olarak "SARI" rengi kullanacağımızı hatırlatır, 1 Ekim Cumartesi günü yapılacak Odamız seçimlerinde sizleri oyunuzu kullanmaya davet ediyorum.” dedi.