Gazeteci Fuat Uğur’un, Giresun’da meydana gelen faleketin ardından, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu’na yönelik sözlerine, Nevşehir'deki oda ve borsa başkanlarından tepki geldi.

NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız, NTB Başkanı İbrahim Salaş ve Ürgüp TSO Başkanı Ahmet Aydın, yaptıkları açıklamalarla Uğur’u eleştirirken, Hisarcıklıoğlu’na ise tam destek verdiler.

Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur, Giresun’da meydana gelen sel felaketinin ardından başsağlığı mesajı paylaşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıloğlu’na, “Bırakın acil şifaları filan, koskoca TOBB’un başkanısınız, bankalarda milyarlarca dolar-liranız var Rifat Bey. TOBB olarak elinizi bir kez olsun taşın altına koyun ve biz de ülkemizin yaşadığı felaketlerde sizi görelim “Broca TOBB” diyelim” şeklinde kepki göstermişti.

BU SÖZLERE NEVŞEHİRLİ BAŞKANLARDAN KINAMA GECİKMEDİ...

Gazeteci Fuat Uğur’un bu twitine, Nevşehir'de TOBB’a bağlı oda ve borsa yönetim kurulu başkanları tepki gösterdi.

NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız mesajında, “Gazeteci Fuat Uğur'un, TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu hakkında söylediği talihsiz sözleri kınıyor, bugüne kadar milletimizin ihtiyaçları için özveriyle çalışan, emeğini esirgemeyen Başkanımızı her daim destekliyorum. Tüm Nevşehir iş dünyası olarak Başkanımız Sayın Hisarcıklıoğlu'nun yanındayız " dedi.

NTB Başkanı İbrahim Salaş , “Gazeteci Fuat Uğur'un, TOBB | Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu hakkında söylediği talihsiz sözleri kınıyor, kesinlikle kabul etmiyoruz, bugüne kadar milletimizin ihtiyaçları için özveriyle çalışan, emeğini esirgemeyen Başkanımızı TOBB ailesi olarak her daim destekliyor,talihsiz açıklama ile ilgili en kısa zamanda başkanımızdan özür dilenmesini bekliyoruz!

Ürgüp TSO Başkanı Ahmet Aydın ise: "TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB hakkında gazeteci Fuat Beyin tweeti bizi ve tüm camiamızı rahatsız etmiştir. Bu büyük ailenin ülkemiz ve insanımız için sadece eli değil bedeni taşın altındadır. Biraz araştırırsanız bunları net olarak görebilirsiniz” dedi.