NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasında yeni bir yapılanma dikkatleri çekiyor.

Ticaret ve Sanayi odasında yapılan son seçimlerin ardından Meclis Başkanlığına seçilen Seyit İnce, Meclis Başkan Yardımcılıklarına seçilen Mehmet Varol ve Zafer İnanır’ın yanı sıra Yönetim Kurulu Başkan Vekillerine seçilen M. Ali Öbekli ile Cengiz Yıldız yeni dönemde Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ın Ankara’daki yoğun işleri dolayısıyla ilimizde bulunamamasının getireceği olumsuzlukları tamamen kapatmayı hedefliyor.

Geçtiğimiz gün Nevşehir’deki her iki gazeteciler cemiyetini de ziyaretlerde de dile getirilen durum Ticaret ve Sanayi odasının halkla ve basınla ilişkilerinde de geçerli olacak. Ziyaretlerde konu edilen bu durum seçim döneminde de sık sık gündeme gelmiş, TOBB Yönetiminde bulunması itibariyle M. Arif Parmaksız’ın haftanın birkaç günü ancak Nevşehir’de bulunuşu muhalefet tarafından seçim malzemesi olarak kullanılmıştı.

1 Ağustos 2013 tarihinde yapılması beklenen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Seçiminde Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası Başkanı M. Arif Parmaksız’ın yeniden yönetime girmesini arzu ettiklerini kaydeden Ticaret ve Sanayi odası Meclis Başkanı Seyit İnce, “Nevşehir’in Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde temsil edilmesi ve Sayın Parmaksız’ın Gümrük Aş Yönetim Kurulu başkanı olması Nevşehir için bir şans. Bunu bire bir Ankara’ya giden, Ankara’da işi olup Sayın Parmaksız’ın girişimleri ile işini çözen iş adamlarımız daha iyi anlıyor. Biz Yeni Meclis ve Yönetim olarak birlikte çalışıyoruz. Bu birlikteliğimiz içerisinde Sayın Parmaksız’ın Ankara’da bulunması nedeniyle ortaya çıkabilecek sorunların çözümü adına elimizden ne geliyorsa yapacağız. Parmaksız’ın yokluğunu hissettirmeyeceğiz” açıklamalarında bulundu.