Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (NEVESOB) Başkanı Mehmet Pınarbaşı beraberinde Kefalet Kooperatifi Başkanları ve Oda Başkanlarından oluşan heyet Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız ve Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'ı ziyaret ederek , geçtiğimiz hafta sonu yapılan Genel Kurullar ile güven tazeleyen Başkanlara hayırlı olsun dileklerini ilettiler.  

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinde konuşan Başkan Parmaksız; Bir ve beraber olarak ilimize hizmet etmek için tüm gücümüzle çalışacağız diyerek NEVESOB Başkanı Pınarbaşı ve beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti.

Nevşehir Ticaret Borsası ziyaretinde konuşan Başkan Salaş ise; Göreve geldiği günden bugüne birlik ve beraberlik içerisinde Odalar ile çalıştıklarını belirterek, bundan sonraki süreçte de aynı diyalog ile ilimize hizmet edeceğiz dedi.

NEVESOB Başkanı Pınarbaşı ise yapmış olduğu konuşmada; "Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Genel Kurullar ile güven tazeleyen Sayın Arif Parmaksız ve Sayın İbrahim Salaş Başkanlarımıza Oda ve Kefalet Kooperatifi Başkanlarımız ile hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunduk. Kendilerine bundan sonraki çalışmalarında önceden olduğu gibi bir ve beraber olduğumuzu belirterek, yapacakları hizmetlerde başarılar diledik" dedi.