Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim SALAŞ, 2 Ekim 2022 Pazar günü Borsa Konferans salonunda yapılacak olan Borsa Organ Seçimlerinde kullanacakları rengin “SARI” olduğunu belirterek şu açıklamalarda bulundu;

“Güçlü “NEVŞEHİR”, Güçlü “BORSA” için “SARI” listelerde buluşuyoruz.

“Şehrimizin en etkin sivil toplum kuruluşlarından biri olan Nevşehir Ticaret Borsası’nın saygıdeğer üyeleri,

Bu güne kadar şahsıma ve ekip arkadaşlarıma vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür eder, verdiğiniz yetki ile aldığımız emaneti şimdiye kadar nasıl en üst seviyede temsil etti isek aynı başarıları devam ettirebilmek için 2 Ekim’de yapılacak olan seçimlerde sektörünüzün önde gelen isimleri ile birlikte tekrar aday olduğumuzu açıklamıştık.

2 Ekim'de, 14 meclis üyesinin seçimi gerçekleştirilecek olup, seçilecek 14 meclis üyemizde kendi aralarından Yönetim Kurulu Başkanı’nı ve 5 Yönetim Kurulu Üyesini seçecekler.

“2 Ekim Seçiminde Oyumuzun Rengi Sarı”

Bizler şahsım ve ekip arkadaşlarım ile birlikte sizleri, sektörünüzü, borsamızı ve şehrimizi şimdiye kadar nasıl layığı ile temsil etti isek bundan sonra da aynı heyecan ve tecrübe ile temsil etmeye talibiz.

Oy pusulalarında ekip olarak "SARI" rengi kullanacağımızı hatırlatır, 2 Ekim Pazar günü yapılacak Borsamız seçimlerinde sizleri oyunuzu kullanmaya davet ediyorum.”