Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider Ürgüp’te incelemelerde bulunarak Ürgüp için müjdeli haberler verdi.

Ürgüp Belediyesi basın biriminden yapılan açıklamada;

"Sayın Bakanımız Prof. Dr. Vahit Kirişçi’nin Ürgüp’e tam destek verdiğini zaten yapılan görüşmelerden ve hemşehrimiz Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Sn. Ebubekir Gizligider’den de biliyoruz.

Bu doğrultuda haftasonu ilimizde bir takım temaslarda bulunmak için teşrif eden kıymetli Bakan Yardımcımız Ebubekir Gizligider ise Ürgüp’e yapılması planlanan projeleri, Cumhurbaşkanlığı yerel yönetim politikaları kurul üyesi aynı zamanda DSİ Genel Müdürü Prof. Dr.Lütfi Akça ve beraberindeki heyet ile birlikte yerinde inceleyerek projelerin son durumları hakkında bilgi aldı.

Bakan Yardımcısı Gizligider ve beraberinde bulunan teknik heyet, Ürgüp ilçesinde bulunan Damsa Barajına giderek mevcut durum ve gerçekleşecek proje kapsamında, Ürgüplü hemşehrileri için çok yakında güzel haberlerin verileceğini Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’e müjdeledi.

Bu vesileyle bir kez daha bizlerden desteğini esirgemeyen Tarım ve Orman Bakanımız Prof. Dr. Vahit Kirişçi başta olmak üzere Kıymetli Bakan Yardımcımız Ebubekir Gizligider’e, DSİ Genel Müdürümüz Prof. Dr. Lütfi Akça’ya, İl Başkanımız Ali Kemikkıran’a, Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’ye ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum."