Nevşehir’in Sesi ve Sitesi Nevşehirin en çok takip edilerek okunan sitesi www.fibhaber.com 'un yayın hayatının 6. yılı sebebiyle yurt içi ve yurt dışından çok sayıda Nevşehirli vatandaşlarımızdan tebrik mesajı geliyor.

 

Nevşehirli vatandaşlarımızın gönderdiği mesajlarında ortak olarak; " Nevşehir’de özellikle takip ettiğimiz  ve tarafsız haber anlayışından emin olduğumuz www.fibhaber.com  haber sitesinin 6. kuruluş yıl dönümü tüm Nevşehir Halkına hayırlı olsun.FİB Haber Merkezinde çalışan ve emeği geçen tüm editör,yazar,muhabir ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz.

FİB Haber.Com; İlimiz Nevşehir’de gerçekleşen siyasi olayları tüm çıplaklığıyla geniş bir şekilde haberlerinde yer vererek, sadece hükümet eksenli bir medya anlayışı yerine her kesimin düşüncesinin değerli olduğunu düşünen bir anlayışla yayın hayatını sürdürmektedir.

Nevşehir ve Kapadokya bölgeleriyle anadolumuzun var olan zengin kültür ve coğrafyasında Nevşehir merkezi başta olmak üzere Acıgöl,Avanos,Derinkuyu,Gülşehir,Hacıbektaş,Kozaklı,Ürgüp ilçeleriyle tüm belde ve köylerinden son dakika haberleri merak ettiklerinizi size en yetkili ağızdan paylaşıyor.

Farklı ilkeli ve her şeyiyle Nevşehirli Haber anlayışıyle Tamamen NEVŞEHİR Menfaatleri ön planda olan,haberi inceleyip detayları öne çıkaran, partilerin ne demek istediklerini okuyucularına sunan ve profesyonel Manşet tasarımlarıyla habere ayrı bir güzellik katan fibhaber.com İlimizin en önemli ve güçlü haber sitelerinin başında gelmektedir.

Nevşehir ve Nevşehirli’in büyük Güvenini kazanarak Gerçekten sesi haline gelen FİB Haber.com haber sitesinin 6. yılını kutlar ve daha nice başarılı yıllar dileriz. "

Bizlerde FİB Haber Merkezi olarak Nevşehirli hemşerilerimizin büyük güvenlerini kazanmış olmanın bilinci ve mutluluğuyla dik duruşumuzu, eğilmeden bükülmeden her zaman sizlerin dua ve destekleriyle Doğru Haberciliğimize devam diyoruz.Tüm Nevşehirli vatandaşlarımıza işlerinde başarı bol kazanç hayırlı rızk mutluluk ve huzur dilerken,Nevşehir Birlik ve Beraberliği için önümüzde güzel günlerin geleceğine sonsuz inanıyoruz. Herşey NEVŞEHİR İçin.

Sizlere layık olabilmek umudu ile..
Sevgi Saygı ve Dualarla…

FİB Haber Genel Koordinatörü

Fikret ÇAPACI

İbrahim UYSAL