Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Nevşehir İl Koordinatörü Recai Turan, Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret etti.

Nevşehir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Havalı'nın da hazır bulunduğu ziyarette, TKDK ve destekleri, proje hazırlama ve değerlendirme süreçleri ile IPARD fonları hakkında bilgi veren TKDK İl Koordinatörü Turan,  2021 yılında 57 projeye yaklaşık 33 milyon lira destek sağladıklarını belirterek, bu yıl daha fazla destek sağlamak için çalıştıklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren NTB Başkanı İbrahim Salaş ise, TKDK’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, Nevşehir’in sahip olduğu potansiyeli harekete geçirmek adına, belirlenen alanlarında yatırım yapacak müteşebbislerin bir an evvel harekete geçerek, Nevşehir'e yatırım yapmalarını istedi.

Ortak çalışmalar ve muhtemel iş birlikleri hakkında karşılıklı fikir alışverişi yapılan zyaret, günün anısına çekilen fotoğrafın ardından iyi dilek ve temennilerle sona erdi.