Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Oda/Borsa Başkanları ve Meclis Üyeleri ile Nevşehir'de bir araya geldi.

Görüşmede, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Nevşehir Ticaret Borsası ve Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin sahadaki durumları ve yaşadıkları sıkıntılar görüşülerek öneri ve talepler dile getirildi. 

NTB Başkanı İbrahim Salaş, "Bugün Nevşehir'imizde ağırladığımız Sayın TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklioğlu'na üyelerimizin sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz." dedi.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Arif Parmaksız, Meclis Başkanı Seyit İnce, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehemt Havalı ve Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Aydın ile Meclis üyelerinin yer aldığı Nevşehir iş dünyası ile bir araya gelen TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu; "Nevsehir il/ilçe Oda/Borsa Başkanlarımız ve meclis üyelerimiz ile bir araya geldik. Bugün burada olmaktan dolayı duyduğum memnuniyeti bir kez daha ifade etmek istiyorum. Biz TOBB olarak desteğimize ihtiyaç duyduğunuz her çalışmada yanınızda olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, sizden aldığım her türlü talep ve öneriyi ilgili bakanlıklara iletmek üzere aranızdayım. Benim asli görevim bu. Tüm talep ve önerilerinizin takipçisi olacağım. Bu vesile ile Başta Arif Parmaksız Başkanımıza, İbrahim Salaş Başkanımıza ve Ahmet Başkanıma misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Nevşehir'de düzenlenen proğram sonunda katılımcılar ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu hatıra fotoğrafı çekildiler.