Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla sebze meyve fiyatlarını aşağıya çekmek için kurulan tanzim satış noktalarında Nevşehir patatesi satılacağı öğrenildi. Bu çerçevede belediye tanzim noktalarında satılmak üzere Tarım Kredi Kooperatifi tarafından Nevşehir ilçe belde ve köylerimizde patates alımı yapıldığı bildirildi.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, "Nevşehirli Patates Üreticilerine Büyük Müjde Verdi."
AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, yaptığı açıklamasında; Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli ve Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürümüz Sayın Fahrettin Poyraz ile yaptığımız görüşmeler sonucunda, Türkiye geneli Tanzim Satış Noktalarında artık Nevşehir Patatesi satılacak. Bu doğrultuda İlk patates alımı yapıldı. Nevşehir'imize ve tüm patates çiftçilerimize hayırlı olsun" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; "Tarım Kredi Kooperatifi yönetimi ile yaptığımız görüşme neticesinde “Tanzim satış noktalarında” Nevşehir'dende tanzim satışı için patates alımı yapacaktır.‬ ‪Tarım ve Turizm şehri olan Nevşehir’imiz için #durmakyokyoladevam..." dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar'da; "Çiftçimize müjde; Nevşehirimizin Patatesi, Tarım Kredi Kooperatiflerinin garantisinde Tanzim satış noktalarında yerini alacaktır. Bismillah diyerek İlk kamyon satışımızı gerçekleştirdik. Yaparsa AK Parti yapar ..#SevdamızNevşehir " dedi.