Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Antalya'da düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı Yörex'te stant açtı.
Sizin Oraların nesi meşhur sloganı ile Antalya Ticaret Borsası'nın destekleriyle gerçekleştirilen Fuar, Anadolu’nun yöresel ürünlerini Antalya’da  buluşturuyor.
Yerli ve yabancı 100.000 ziyaretçi hedeflenen, 7.YÖREX Yöresel Ürünler Fuarında Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası, Kavruk Kuruyemiş iş birliği ile Ürgüp'ün yöresel ürünlerini Antalya'da sergiliyor.
Fuara Ürgüp'ten Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Aydın, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Öğütlü, Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Emrullah Başer ve Kavruk Kuruyemiş katılıyor.
Antalya Anfaş Fuar merkezindeki fuar, 26-30 Ekim tarihleri arasında ziyaret edilebilir.
Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, Ege’nin tarih öncesi dönemlerden beri bereketli topraklarında yetişen tarım ürünleri, doğal ve kültürel zenginlikleri, yer altı ve yer üstü kaynakları ile ekonomiye yön veren bölge olduğunu belirterek, bu zenginlikleri YÖREX’te ziyaretçiyle buluşturmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. YÖREX’e katılımın bu yıl yoğun olduğuna dikkat çeken Çandır, “Doğudan batıya, kuzeyden güneye tatlarımızın, değerlerimizin, kültürümüzün buluşma noktası olan YÖREX, bu yıl da ziyaretçilerine birbirinden özel yöresel ürünleri sunacak” dedi. Çandır, YÖREX’e başından beri destek veren TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, oda ve borsa başkanları, kalkınma ajansları, yerel yönetimler ve üreticilere teşekkür ederken, “YÖREX hedef büyüterek yoluna devam ediyor” dedi.