Bir yandan kendisine hayırlı olsun ve başarı dileklerini iletmek isteyen kurum, kuruluş, siyasi parti, meslek kuruluşları, STK, muhtarlar ve vatandaşlarımızı makamında kabul etmeye devam eden Vali İnci Sezer Becel, bir yandan da Nevşehir'in gelişmesi, kalkınmasına yönelik proje, faaliyet ve çalışmalara hız veriyor.

İlçelerin sorun ve ihtiyaçlarını yerinde görmek, potansiyelini değerlendirmek, ilçeleri yakından tanımak amacıyla ilçe ziyaret ve gezilerini de sürdüren Vali Sezer Becel, yoğun programlarına rağmen toplumun dezavantajlı kesimine yönelik yapmış olduğu hane ziyaretlerini de ihmal etmiyor.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, dün akşam mesai bitiminde Nevşehir Fatih Sultan Mehmet mahallesinde ikamet eden 1’i şehit ailesi, 2’si hane olmak üzere 3 aileyi evlerinde ziyaret ederek, aile bireylerinin durumu hakkında bilgi aldı. Bir ihtiyaçları olup, olmadığını sordu. Dertlerini, sıkıntılarını dinledi.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel hane ziyaretlerine bugün Önemli ve Çelik ailelerini ziyaret ederek devam etti. 

Aile fertleriyle bir süre sohbette bulunan Vali Sezer Becel, ziyaret ettiği ailelerin çocuklarına çeşitli hediyeler vererek, onların mutlu olmasına vesile oldu.

Öte yandan Koronavirüs tedbirleri kapsamında hane ziyaretleri yaptığı mahallelerde bulunan esnafları da ziyaret eden Vali Sezer Becel, hem esnafların hal ve hatırını sordu hemde maske- sosyal mesafe ve dezenfektan konularında uyarılarda bulundu. Ticari faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Sokakta karşılaştığı vatandaşlarla da hasbihalde bulunan Vali Sezer Becell, gördüğü çocuklara çeşitli hediyeler vererek, onları sevindirmeyi ihmal etmedi.