Altınyıldız Classıcs

Firma Kodu #924
Sektör Giyim Firmaları
Adres Nevşehir Nissara AVM Zemin Kat Sahil Girişi
URL https://www.altinyildizclassics.com/
Şehir/Eyalet Balakən
Eklenme Tarihi 06.02.2023

Erkek hazır giyim sektörünün önde gelen firmalarından Altınyıldız Classics , Nevşehir NİSSARA AVM’de mağaza açtı.

Nevşehir Merkez'de Bulunan Nissara AVM içerisinde hizmet vermeye başlayan Altınyıldız Classıcs mağazası, takım elbiseden dış giyime, casual stilden smokine, günümüz erkeğinin tüm gardırop ihtiyaçlarını karşılayan zengin hazır giyim ve aksesuar koleksiyonuyla, Altınyıldız Classics’in kaliteli üretim ve ulaşılabilir fiyat politikasını Nevşehir'e taşıyor.

TÜRKİYE’DE 300 SATIŞ NOKTASI VAR
2011 yılında kurulan ve altı yıl içerisinde yurt içinde 300’den fazla satış noktasına ulaşarak yurt içinde 60’dan fazla ile yayılan BR Mağazacılık, günümüz perakende sektöründe Türkiye’nin en hızlı büyüyen markalarının başında geliyor.

Altınyıldız Classics’in uygun maliyet yapısı sayesinde, kaliteli ve trend ürünleri ulaşılabilir fiyat ve başarılı kampanya yönetimi ile müşterisiyle buluşturarak bu hızlı büyümeyi sağlayan BR Mağazacılık, 2017 itibariyle yurt dışı açılımlarını başlatırken; Atınyıldız Classics’i bir dünya markasına dönüştürmek vizyonuyla yola çıkıyor.

TÜRKİYE'NİN 55 İLİNDE  170'TEN FAZLA MAĞAZASI BULUNUYOR
Klasik erkek giyimde kullandığı kumaş kalitesinden tanıdığımız Altınyıldız markası, başarısını hazır giyim sektörüne taşıma isteğiyle Altınyıldız Classıcs markasını yaratmıştır. 2009’da Boyner Grup ve Ran Mağazacılık ortaklığıyla BR Mağazacılık adıyla kurulup mağazalaşan marka, 2017 itibariyle Türkiye’nin 55 ilinde, 170’den fazla mağazasıyla hizmet vermekte ve 300 satış noktasına ulaşmaktadır. Kısa sürede kendini ispatlayan marka, kumaş üstünlükleriyle de innovatif koleksiyonlar oluşturmaktadır. Genç ve dinamik yapısıyla her zaman erkek giyimde şıklığın adresi olmayı hedeflemektedir.

Erkek giyimde zamansız şıklığı yakalayacağınız erkek giyim modelleri ile gözler üzerinizde olsun. En uygun takım elbise, pantolon fiyatları Altınyıldız Classics'te.

Bunlar da ilginizi çekebilir