GELİŞEN TÜRKİYE İLE HESAPLARI (2)

Yazımızın ilk bölümünde Şeytanın Osmanlıyı çökertmek ve Padişahı yönetimden düşürmek, kaos, kargaşa yaratarak ülkeyi güçsüz gösterme planlarından bahsetmiştim. Bunların Türkiye Cumhuriyeti üzerindeki hesapları, oyunları, hileleri hiç değişmediğini görmekteyiz.

Türkiye 40 yıldır başına bela edilen PKK terör örgütü ile daha öncesinde yine Ermeni Terör örgütü Asala ile mücadele etmiş, bu örgütün gerçekleştirdiği terör eylemlerinde dış misyonlarda görevli birçok diplomatımız şehit olmuştur. İstiklal Caddesinde kanlı terör örgütünün gerçekleştirdiği bombalı saldırıda 6 vatandaşımız ölümüne onlarca vatandaşımızın yaralanmasına neden oldu. Hesap yaptılar oyun kurdular terör eylemini başkalarının üzerine yıkmaya çalışsalar da güvenlik birimlerimizin titiz ve hızlı çalışmaları sonucunda failler ele geçirildi bazı failler kaçmayı başardılar elbette yakalanacaklar gerekli hesap sorulacaktır.

Geçmişte olduğu gibi eli kanlı örgütün destekçileri Türkiye ye taziyelerini bildirdiler, hem terör eylemini gerçekleştirenlere destek olup, her türlü silah ve mühimmat yardımı yapıp, Türkiye ye taziyelerini bildiriyorlar iki yüzlülüklerini (riyakar) gizlemeden. Bunlarda ne ahlak ne haysiyet ne de onur var.

Şeytan şeytanlığını yapacak; bu ülkede siyaset yapan, ülke yönetimine talip olanlar ne yapıyor? Terör örgütünün ismini anmadan ‘‘terör nereden gelirse gelsin lanetliyormuş’’ hani geçmişte demişti ya PYD, YPG bize mi saldıracak. Gerçekleri bilip sırf iktidara gelebilmek için terör örgütlerinin isimlerinin söylenmemesi ne kadar acı. Türkiye içerideki birlik beraberliğimizi, vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak için şehitler verirken iktidar olabilmek içim şeytanın emirlerine amade olunması ne kadar acıdır. Ne denmişti; bu ülke güvenli değil yatırım yapmayın, bazı projelerin iptal edilerek yatırımcıların parasının ödenmeyeceğini söyleyenler halen iktidar gelme hesapları yapıyor. Terör saldırısını gerçekleştiren teröristin bir resminden yola çıkarak bir milletvekili mide ve kafa bulandırma çabasında oldu. İstiklal Caddesin de gerçekleşen terör eylemi sonucunda yabancı basın nasıl başlıklar atmıştı, bunları tek tek yazmayacağım ama özetleyim ‘‘İstanbul da insan yoğunluğu olan, turist için ziyaret ve eğlence yeri olan, turizmin yoğun olduğu İstiklal Caddesinde patlama’’ dış basın Türkiye de gerçekleştirilen bir terör eylemini ülkemiz aleyhine kullanarak turizme balta vurmak için geri durmamıştı. Bunlar Türkiye aleyhine her türlü şeytanlığı yaparlar. Hani bir milletvekili ‘‘bu hükümet dünyanın en doğru işini yapsa alkışlamayacağı’’ demişti bunu hatırlatmak istedim. Ülkemiz birçok terör eylemine maruz kalsa da bu ülkeler terörle mücadelemizi alkışlamayacak, içeride ki düşünce ile dışardaki düşünce ne kadar uyumlu, çok yazık.

Aslında ABD ve AB nin rahatsızlığını çok iyi anlıyorum, önceden ülkemiz üretmeyen, fikri olmayan, bağımsız karar alamıyordu, bunlar ne der eyvallah demek zorunda kalıyorduk. Şimdi öylemi başlıkları yazmayacağım ama Türkiye artık üreten, fikri olan, dışa bağımlığı kalmayan, birilerin aldığı kararlara uyan değil, kendi aldığı kararları uygulayan, dostlarına, kardeşlerine yardım eden güçlü bir ülke, onlar oyun kuracaklar bizler oyunlarını bozacağız. Unutmayalım kuklanın ipleri başkasının elinde olur.

İhsan BİÇKİN

23.11.2022