Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Komisyonu toplantısı ile İl Güvenlik ve Acil Durum Koordinasyon toplantısı, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel başkanlığında gerçekleştirildi.

Yılda 2 kez düzenlenen Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Komisyonu ile Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi(GAMER) Toplantısının ilki, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel başkanlığında 112 Acil Çağrı Merkezi(AÇM) Toplantı Salonunda yapıldı.

Toplantıya Vali Sezer Becel’in yanı sıra Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanı Vali Yardımcısı Kağan Mekan ÇevirenNevşehir İl Jandarma Komutanı Hüsamettin Erol, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ile ilgili birim Müdürleri katıldı.

Toplantıda; 112 Acil Çağrı Merkezinin 2017 yılı faaliyetleri ve acil durumlar ile toplumsal olaylarda hızlı müdahalede bulunmak ve karar almayı sağlamak amacıyla kurulan GAMER çalışmaları hakkında birim sorumluları tarafından sunum yapıldı.

Ardından katılımcılar tarafından faaliyet raporunun değerlendirilmesi yapılarak,  karşılıklı bilgi alış verişi ve önerilerde bulunuldu.