31 Temmuz Pazar günü Yatağan– Bozarmut yolunda motosiklet ile geçirdiği kaza sonucu ağır bir şekilde yaralanan 17 yaşındaki Mehmet Ceyhun Kocatepe hayatını kaybetti.

Aslen Nevşehir Hacıbektaşlı Hemşehrimiz, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Yılmaz’ın trafik kazası geçiren yeğeni 17 yaşındaki Mehmet Ceyhun Kocatepe, hastanedeki 3 gün süren yaşam savaşını kaybetti. 

Edinilen bilgilere göre motosikletin kontrolünü kaybederek kaldırıma çarpan 17 yaşındaki Mehmet Ceyhun Kocatepe, başında kaskı olmadığı için ağır şekilde yaralandı. Muğla yoğun bakımda yoğunluk olduğu için Bodrum Acıbadem Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde tedavi altına alındı. 31 Temmuz’dan bu yana tedavi gören henüz 17 yaşındaki Mehmet Ceyhun Kocatepe dün akşam saatlerinde yaşam mücadelesini kaybetti.

MHP Köyceğiz ilçe başkanlığı hayatını kaybeden Mehmet Ceyhun için yayınladığı taziye mesajında; "Ülkü Ocakları Yatağan İlçe Başkanlığımızın Orta Öğretim Biriminden kıymetli kardeşimiz Mehmet Ceyhun Kocatepe geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu vefat etmiştir. Kardeşimize Allah'tan rahmet, acılı ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz." ifadelerine yer verdi.

FİB Haber Merkezi olarak, Hayatını kaybeden genç kardeşimiz Mehmet Ceyhun Kocatepe'ye Allah'tan rahmet, değerli hemşehrimiz Tayfun Yılmaz ve ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Kaynak: Haberhacibektas