Peki, yeni trendlerde neler var?  Bunun için modern konseptlerin başarılı ve popüler ismi Enginev Mobilya tasarımlarını takip etmemiz yeterli oldu. Son yılların İskandinav trendi sayesinde oldukça popüler olan soluk, ağarmış ormanlardan uzaklaşıyoruz. 2018, daha aydınlık ahşap tonlarının, retro cazibe için yeniden dirilişi simgelediği ve modern lüksü yeni bir hale getirdiği yıl olacak.İşte, ev dekorasyon trendlerinde 2018'de kadar ayak uydurmak için en iyi öneriler...

Modern Tasarımlar ve Zengin Renkler Enginev Ev Mobilyalarında
Gri birçok iç mekânda hala nötr bir seçenek olabilir, ancak enginev.com sayfalarında görebileceğiniz gibi,salon takımları, koltuk ve kanepeler, yemek odası takımları, yatak odası mobilyaları için renkler bu yıl daha cesur olacak. Duvarların ve mobilya parçalarının canlı renk seçenekleriyle daha aktif bir yaşam alanı olarak düşünebilirsiniz. 2018 yılı, mor renk, lacivert ve çarpıcı zümrüt yeşili renkleri ile her zamankinden daha popüler renkler de içeriyor.EnginevBahar/Yaz mobilya koleksiyonunda renk paletini oluşturan zengin tonlar, naif süet mobilya dokuları ile daha da iddialı görünüyor.

Trend Mobilyalar için Enginev.com Koleksiyonuna Göz Atın!
Bu modern trendEnginev mobilya tasarımlarında en mükemmel hali ile bu yıl dekorasyon stillerini tamamen devralmaya hazır. Metalik saplar ve bacaklar, ekstra bir şıklık hissi katmak için mükemmel bitiş dokunuşlarıdır.Ceviz, altın, pirinç, siyah ve mermerden oluşan birleşim, mobilya konseptinde birçok parçaya daha sofistike bir his veriyor. Retro şekiller, zengin ahşap malzeme seçimi sayesinde zamansız.Ayrıca, yumuşak mobilyalar ve koltuk takımları üzerindeki desenler geleneksel blok baskı motiflerinden esinlenerek dizayn edilmişler. Kesinlikle çok farklı ve çok şık!
Tahmin edebileceğiniz gibi Enginev Mobilya yemek odası takımı, masa, sandalye, sehpa, konsol, bank, vitrin gibi parçalar süper şık. Yatak odası takımları son derece rahat, çok yönlü kullanılabilir ve fonksiyonel özellikleri ile öne çıkıyor. Koltuk takımlarında mavi, turkuaz, zümrüt ve bejin en güzel tonlarını bulabiliyorsunuz. Çocuklu aileleri de düşünen Enginev koleksiyonlarında Genç Odası takımları, yatak, baza, ranza, ray dolaplar, kitaplıklar, aydınlatma ürünleri de mevcut.enginev.com.trweb adresinden trend Engin Mobilya konseptini inceleyebilir, evinize modern bir dokunuş ekleyecek şık mobilya çeşitleri arasından seçiminizi yaparak tarzınızı yenileyebilirsiniz. Uygun mobilya fiyatları, bol çeşit ve üst düzey kalitesi ile tercih edebileceğiniz markanın 2 yıl ürün garantisi, ücretsiz teslimat, hızlı teknik servis imkânları da sizi memnun etmeye yetecektir.